10 Januari 2010

Liga M sudah bermula

Liga M?Korang tau ke liga M tu apa.Liga M adalah liga bolasepak Malaysia.Mcm EPL jugak.Aku mcm biasa penyokong pasukan Perak.Tapi malangnya aku xkenal sorang pun pemain Perak kecuali Razali Umar Kandasamy dan Nanthakumar.Apapun Perak tewas malam tadi kalau tak salah aku 1 2 kepada Pahang.Dulu team Perak mmg hebat.Mana2 sahaja bertanding mesti stadium penuh.Nk parking pun susah sebb kawasan parking penuh.Dulu setiap pemain aku kenal player dia.Tapi sejak 2 tahun kebelakangan nie Perak berwajah baru.Player pun yang muda2 dan mmg baru nak menyerlah.Kena amik masa untuk tonjolkan diri.Pemain dulu ada yang dah berhijrah ke team lain.Masalah gaji pasti punca utama.Dulu ada pemain import pun seronok jugak tapi sekarang dah berubah konon adanya pemain import pemain Malaysia jadi tengelam.
Apapun diharapkan pemain Perak biarlah kekal sampai beberapa tahun lamanya.Kalau asyik kena tukar jer mmg payah nk bentuk team yang kuat.Kembalikan kekuatan Perak mcm dulu.Kejor yob kejor.

5 comments:

'AQILAH berkata...

sekarang baru ku tahu nama pemaian tuh...:P

beautiful_rose berkata...

hahhaha sy lgsg non tau...

NURA berkata...

salam sobat
seru ya permainannya,,Liga Mnya,,
trims kunjungan dan follownya
saya sudah follow balik.
salam kenal.

Idalara berkata...

anak2 seronok lagi tguk EPL dari Liga M..sy..masa ada dga arwah suami dulu tukang kejutkan arwah bangun tidur sbb nk tguk EPL atau Liga M..:)

ps..boleh drive n ada lesen tp kereta yg tak de..:)

Solehah berkata...

hehe..pahang dah menang..