24 Februari 2010

Aku masih tak puas hati

Aku masih tak puas hati dgn blog aku.Mmg agak sukar mencari titik puas.Aku nak templates yg menawan hati tapi hakikatnya aku copy secara total.Hidup ini kadang2 penuh tiruan.

21 Februari 2010

Esok ada tugas berat

Esok ada tugas berat yang menanti aku.Susah aku nak nyatakan di sini.Cuma aku nak bagitau bila kita buat kerja keseorangan mmg menjadi sangat sukar, sebb kawan2 yang lain lepas tangan.
Aku duk tension memanjang.Aku berdoa sangat3 agar esok aku tenang menghadapinya.Amin

17 Februari 2010

Alahai fesbuk

Aku dl ada facebook yg sangat glamer masa kini.Tapi skrg dah deactive sbb aku xtau pun nk tulis apa.Tapi teringin jugak kalu fan sampai 1 juta orang , just popular dalam internet jer.Friendster jauh ketinggalan kot...

15 Februari 2010

Ramai yang tak suka aku

Ramai yg dah xsuka kawan dgn aku.Yelah aku xda pengaruh, aku xpandai cakap , aku hanya insan yang masih lagi nk berselindung, insan yg kontang dengan idea.Insan yang mengiyakan aje.Pecayalah sape yg nk buli aku silakan.Jadi aku xtau nk mulakan yg baru.Aku hipokrit ke atau aku mmg xreti nak bercampur dengan orang?

10 Februari 2010

Pengiklanan

Blog ini menawarkan kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk mengiklankan banner mereka di blog ini. Hanya terdapat Di bahagian sidebar, saiz 125×125 – RM10 sebulan.
Sila email kepada saya mymode008@gmail.com untuk maklumat lanjut.

Gula itu racun

Kenapa gula itu racun?Sebb klu ambik berlehihan blh mendatangkan plbagai penyakit antaranya kencing manis.Saat merebak mula di kaki.Bila dah potong menyesal tiada gunanya.Jadi korang tlg tampar aku sedarkan aku kerana aku kerap minum air bergula ketika ini.
Hari nie sahaja aku dah kerap minum minuman bergula.Pagi horlick, tengahari radix, ptg air soya,lewat petang bandung lengkung, mlm air bergas.Hebat btl aku , xda kesedaran langsung.Aku dah lama xcheck risau sgt rasanya.Esok aku cuba dgn azam yg baru aku cuba kurangkan tapi xminum langsung air bergula risiko jgak.

Iklan Digi

Korang mesti penah tgk iklan digi kat tv.Lama2 dah jd siulan pulak.Korang tau x nak dapatkan mp3 lagu tu.Lagu tu rancak jugak dan sedap jugak didengar.Tq klu korang suport aku.

04 Februari 2010

You ada beli tak?

Kadang2 kelakar pun ada tp dah tugas mereka untuk menjual.Pegi pasar raya tengok orang jual barang.Marilah beli abang oi sangat baik punya barang.Letak tangan atas dapur pun tak panas.Ajaibkan.Bukanlah ajaib tapi mmg teknologi masa kini.Tapi harganya mmglah mahal.Sampai nak dekat rm10 ribu.Bodek2 pun bodek2 dalam hati aku bukan rajin masak pun , terkeluar ayat aku, you amoi ada beli ke ini barang, terus diam tersipu malu.Kesimpulannya just jual barang jerlah hakikatnya orang kaya mampu lah beli.Ala kadar sudah lah melainkan aku mmg dah banyak duit.Teringin jugak nak beli dompet harga rm100 ribu.Ada ke patut aku beli?Korang tlg jawab.