17 Februari 2010

Alahai fesbuk

Aku dl ada facebook yg sangat glamer masa kini.Tapi skrg dah deactive sbb aku xtau pun nk tulis apa.Tapi teringin jugak kalu fan sampai 1 juta orang , just popular dalam internet jer.Friendster jauh ketinggalan kot...

5 comments:

Nini teDDylicious berkata...

fb..??

aku pun da bosan.

aku invikan segala info ttg aku..

but still..

setiap kali bukak fb, ade je org add aku.

apehal aa..??

beautiful_rose berkata...

FB?
just tempt tok aku layan game jerk
kalo de org add aku approve gak
tp kalo nak ber cit cat huhuhuhu rsenye mcm lgsg x lah kan.hahhahahh keji.... =p

'AQILAH berkata...

fb tempat kawan2 lama berkumpul..best !

Ivy Metaga berkata...

sy main games je kat facebook...

pink_butterfly berkata...

sy ska fb... leh connect ngn kwn2 lama...=)