31 Ogos 2010

Kesibukan dalam FB

Buat masa nie just aktif fb jer tp perlu diingat blog xkan dilupakan sekali2.Terima kasih kerana follow me.

04 Ogos 2010

Siapalah AKU

siapalah aku nk merayu supaya pilih aku silap aku kerana aku n hampir pasti siapalah aku untuk mereka.akhirnya kini mcm sudah sampai ke kemuncaknya.maruah yang sudah kerap kali dicabar.cabaran yg amat getir dialami.perlukah aku melayan semua ini.skrg jiwa aku agak buntu.bukak fb pun ilang idea nk tulis apa sebb setiap apa yang dipersembahkan menggangap itulah yang ditujukan pada musuh aku.
kau kawan aku aku penah tlg ko aku penah bermesra dgn ko , ada masalah kadang2 leh share tapi sikap luar biasa akhirnya binasakan diri ini jua.ko tikam aku ko ingt aku buta huruf, aku celik akal la.aku blh bc menghayati dan memalukan lah kamu meletakkan di tempat yg ada status.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei geram sungguh aku, mujur ada blog tension gilerrrrrrrrr babai cm dicarik2 jer hati ini.

02 Ogos 2010

Apa erti kawan

Apa erti kawan kalu keaiban kita dihebohkan, fikirlah dgn waras, bukan nak tunjuk alim tapi klu kemaluan aku diketawakan oleh orang disisihkan org mana aku nk letak muka aku.Prosedur dia mudah sahaja jgn cerita klu memalukan kawan sendiri.Lepas tu senda aku kutuk aku dalam fb konon xleh ctr lebih2 nanti mengaibkan.Klu ctr benar sekalipun jgn la sebut nama adoi xfhm bahasa sungguh.Pening aku dapat kawan cam kamu.