31 Mac 2011

Apa pendapat anda gambar ini?

Apa pendapat anda gambar di atas?seksa or seksa?mencolok mata atau menjolok mata.Susah nak jugde sebab apa yg mereka mungkin atas keikhlasan mereka sendiri.Tetapi bg yg memerhatikannya sudah pasti ada jawapan sinis hendak diberikan.Al maklumlah pendedahan yg mendedahkan dada boleh dikatakan semua orang suka terutamanya kaum lelaki.Apapun anda komen la sendiri...

29 Mac 2011

Aku xfaham mesti kuar benda nie : Breaking News: Mom makes $379/day Working From Home

Bila aku layari blog breaking news mesti kuar dan aku xpasti sape punya kerja, cuma kerapnya ia keluar kadang2 menganggu untuk aku membaca bahan internet yang lain, korang ada idea x, blhlah syer di sini.

Nak kuruskan badan

Badan aku semakin gemuk n paling serius perut aku semakin buncit. Nak pakai seluar pun dah sendat.Apakan daya tahap pelahap aku mmg tinggi tp exercise aku buat jugak.Aku sekarang ingin memcuba produk diet di pasaran.Tengah duk usha yang mana btl2 terbaik.Korang suggest lg bagus...