14 Julai 2009

Go Micheal Owen


Semua org kenal Micheal Owen.Dulu pemain yg hebat beraksi dan dulunya juga adalah team Newcastle United.
Tadi kini beliau telah menjadi pemain Manchester United dan beraksi di bahagian penyerang.
Bakal menyarung jersi no 7 yang dulunya milik Ronaldo.
Adakah beliau mampu memberikan aksi yang terbaik buat MU.
Kita saksikanlah nanti.
Ayuh penyokong MU beri sokongan yang padu kepada team MU.
Walau tiada pemain sensasi yang dibeli bagi tahun ini diharapkan pemain yang ada mampu memberi saingan team yang ada pemain hebat sudah pastinya Real Madrid.

Aku dah lama sokong mu sejak david beckham lagi.
Aku memg penyokong setia walau apa cara sekalipun.
Dari dulu aku suka corak MU beraksi.

Sekarang MU xda pemain yg agak star berbanding dulu
ada Tevez dan Ronaldo.
MU tahun ini beli tiga pemain yang blh dikatakan sederhana dan
kurang handsomenya.
Namun faktor kejituan kematangan kehebatan mampu dicetuskan
sekiranya MU menampilkan aksi yang mantap di setiap bahagian.

Kita ucapkan selamat datang MU yg bakal menentang team Malaysia.
Kita sokong kedua2nya walau dalam kertas sudah tertera keputusannya.

12 comments:

atok berkata...

jgn lupa cara ronaldo ketika mula2 ke mu.
semua x kenal.
mcm tu jugakla yg akan berlaku.
harap2nye laaa.
eheh

imanshah berkata...

hurm, orang kata MU beli kuda tua..apapun ok lah tu, setelah hampir hilang namanya dalam EPL

ZARA 札拉 berkata...

ya!

ku memang gilakan MU sangat2~

seb baek owen tu main untuk England dulu, jadi ku suka dia juga~

DaliaLiyana berkata...

nak berpaling la..sbb ronaldo dah tak kat MU..huhuu....

GiGGLe GaL berkata...

i hope that owen is coming in for goods la..

glory glory manutd!

Ivy Metaga berkata...

malangnyer, sy ni kalo nama2 pemain tak ingat sgt, suka tgk bila time final jak hehehhe..

azman shah berkata...

atok, hrp bgtulah dinginkan

azman shah berkata...

iman:xbeli pun dpt percuma je

azman shah berkata...

dalia, give yur suport

azman shah berkata...

gigle:yes22

azman shah berkata...

ivg:ok je asal tgk heheh

azman shah berkata...

zara:go mu