02 Disember 2009

Umur muda tapi...

Alahai sayangnya badan umur muda tapi dah mula hisap rokok.
Apalah nikmat rokok tapi mereka yang dah terkena bunyinya amat sukar untuk memberhentikannya.
Yang menarik pelajar sekolah duk merokok sambil menyorok.Tak kira mana2 tempat asal dapat merokok.Janji puas dan nampak macho agaknya.
Terima kasih kerajaan yang tak bagi merokok di tempat awam cuma agak malang ada manusia yang selamba merokok di restoran2.
Alahai badan apakan daya nikmat merokok ada pada yang tua dan muda.
Sakit belakang kira, cuma tuhan nak uji aku kerana aku tidak merokok tapi penyakit juga ada, mungkin ada hikmahnya.

p/s:ada nampak tak perempuan yang pakai tudung merokok?

13 comments:

'AQILAH berkata...

ada..kawanku sendiri

::alwaniamalini:: berkata...

kat opis ni bersepah perempuan bertudung mahupun tak bertudung merokok. selamba kodok je merokok kat smoking area tu..

hmmmmmm....

Nini teDDylicious berkata...

dah berleluasa..

iskk..

GiGGLe GaL berkata...

benda ni sme da tak leh nak dibendung..merata..sana sini..budak umo 11 tahun pun da merokok..

well.. my suggestion is, tutup je sme kilang dan ladang tembakau. at least that cud help.

suezensuzanna berkata...

pompuan bertudung smoke? perkara biase di sini...uhuhuhuhu

sHEmA_sHImoT:D berkata...

jangan salahkan perempuan bertudung merokok je..pak lebai yg dok g masjid slalu pun merokok pe citer an?hihi...maybe they have their own history..kan2??

azman shah berkata...

aqilah:btl ke hbt tul sbb aku xpnh namp

azman shah berkata...

alwani berani sound ke

azman shah berkata...

nini:damn

azman shah berkata...

gigle:xleh tutup sbb ada udang disebalik tembakau hehe

azman shah berkata...

sue:di mana tu...

azman shah berkata...

shema:dah sebati kot

beautiful_rose berkata...

pompuan btudung merokok ak x pnh nmpk lg.
kalo y x pki tudung tuh bsepah2 secare terang2 dorg merekok.x tau lak kot2 pompuan btudung merokok sorok2.....huhuhuuh aku x tahan bau asap wt kpale aku peneng.....