29 Mac 2011

Nak kuruskan badan

Badan aku semakin gemuk n paling serius perut aku semakin buncit. Nak pakai seluar pun dah sendat.Apakan daya tahap pelahap aku mmg tinggi tp exercise aku buat jugak.Aku sekarang ingin memcuba produk diet di pasaran.Tengah duk usha yang mana btl2 terbaik.Korang suggest lg bagus...

2 comments:

beautiful_rose berkata...

better senaman atau wat latihan fizikal lagi bagus drpd ambk produk diet.sbb produk diet ni selalunye just utk sementare jerk.lepas bhnti ambk,badan akan naik semule,lg x best naik berganda dr y sebelum...

jaga pemakanan kurangkan gula dan garam.minum air kosong dah cukup.nak turun cepat,kurangkan pengambilan gula.

nak senaman pun kena tgk jugak senaman jenis ape.kalo senaman hari2 tp x jaga mkn pun x boleh juga.

aku just bg pendapat jerk...berdasarkan pengalaman,aku pnh jadi gemuk sampai org ejek aku anak gajah.so,useha turunkan berat dan berhasil akhirnye....

azman berkata...

good idea, mslh utama aku ialah aku jenis yg kuat makan...hati mmg teringin nk kurus