04 Ogos 2010

Siapalah AKU

siapalah aku nk merayu supaya pilih aku silap aku kerana aku n hampir pasti siapalah aku untuk mereka.akhirnya kini mcm sudah sampai ke kemuncaknya.maruah yang sudah kerap kali dicabar.cabaran yg amat getir dialami.perlukah aku melayan semua ini.skrg jiwa aku agak buntu.bukak fb pun ilang idea nk tulis apa sebb setiap apa yang dipersembahkan menggangap itulah yang ditujukan pada musuh aku.
kau kawan aku aku penah tlg ko aku penah bermesra dgn ko , ada masalah kadang2 leh share tapi sikap luar biasa akhirnya binasakan diri ini jua.ko tikam aku ko ingt aku buta huruf, aku celik akal la.aku blh bc menghayati dan memalukan lah kamu meletakkan di tempat yg ada status.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei geram sungguh aku, mujur ada blog tension gilerrrrrrrrr babai cm dicarik2 jer hati ini.

2 comments:

Idalara berkata...

bawak2 bersabar dengan segalam macam kerenah manusia di luar sana..
memnag sukar mencari kwn yg benar2 setia dan boleh dipercayai..

Ivy Metaga berkata...

jgn risau yang penting hati senang kan...jgn sedih2 k...senyummmm...