11 Januari 2010

Jom ajak ayah mak atuk nenek adik kakak abang boyfrenz girlfrenz join

Maaf ye mana2 yang otai dah ttg group shamelin nie, saya nie baru nak berkembang maju.
Aku nak ajak korang jana pendapatan daripada duk melepak tak tentu pasal.Sape2 pun layak nk join bisnes nie.Dulu kat kampung korang mesti penah panjat pokok manggis tapi sekarang manggis nie kualiti yang amat bermakna buat kita semua.Bukan omong kosong pelbagai penyakit dapat diatasi sebaik yang mungkin.
Aku yg dulu mmg kerap resdung kini aku dah xgelisah lagi.Dengan izin Allah aku dah pulih hampir sediakala.Aku baru try 1 botol hari tu dan kesannya mmg cepat mengikut antibodi masing2.Pelbagai penyakit lagi dapat diatasi tapi aku xda ruang nk highlightkan di sini.Cukup setakat nie aku nak cerita tapi kalu korang btl2 berazam nk jana duit marilah join dgn aku.Korang ajak la seberapa ramai ahli keluarga join dgn shamelin nie.Tak rugi beb.Aku cuma nk perkenalkan harganya yg cukup istimewa rm260.00 je.Murah tu klu nk banding dgn kualiti produk tu.
Kalu korang berminat email aku : shamelin2009@yahoo.com (ada beranikkk)

1 comments:

Idalara berkata...

hmm..boleh tahan gak harganya..rasa belum mampu lagi..