10 Disember 2009

Aku gay ke?

Aku terima sms daripada seseorang yang memang aku tak kenali.
dia:Aku Alex, ko?
aku:Aku lelaki, ko nak apa?
dia:Aku sunyi la, aku perlukan teman.
aku:ok, aku agent bio asli marilah join dengan aku.
dia:i tengah lan***
aku:woi gila ke, aku lelaki la, dah jangan gangu aku lagi.

kemudian dia call aku , aku angkat dengan suara yang garang, dia cakap hello2 terus aku letak.

dia:boleh tak aku nak isap ba**** u, sedap tau

Geram sungguh aku, agak aku la gay rasanya.Aku terus blok nombor dia.Padan muka dia.Fitrah manusia yang dijadikan berpasangan kepada nak cari sama jantina.

13 comments:

suezensuzanna berkata...

huhuhuhuhu...bgs bgs...masih normal:)

Fær.han/Unown F/Gyan berkata...

ahahaah nape x tuka jer cakap ko pompuan? Kan lg cepat dia blah =p

beautiful_rose berkata...

huhuhuh mmg menakotkan....aku pon pnh de pengalaman di ggu oleh pompuan x normal mcm tuh...pengkid dn lesbo haiiiyoo takot.......

::alwaniamalini:: berkata...

hoh..sabo jele..huhuhuhuuh..geliiiii..

EykaHamasuba berkata...

Sungguh seram membacenye, apetah lagi yang mengalaminye.bile die call angkat la jap pastu laungkan azan. nnti msti die yang seram. haha :P

'AQILAH berkata...

dia mintak ape?

nak jadi gay pula..perempuan kan ramai dari laki

azman shah berkata...

sue;aku masih normal

azman shah berkata...

farhan;silap aku

azman shah berkata...

rose;mengelikan

azman shah berkata...

alwani;yes alwani

azman shah berkata...

eyka;welcome eyka, exam spm ada lg kan...
btl cadangan tu...

azman shah berkata...

aqilah;nafsu yg sukar dibendung

helena's berkata...

kepale hotak dia!!