24 November 2009

Klik Nuffnang!!!

Nuffnang ? Korang mesti tau apa tu nuffnang, maklum sajelah sebb rezeki tu ada di mana 2 kalau depa nk bagi aku pun amik aje, tapi hati2 jgn sampai benda haram pun sapu jugak.Cthnya nombor ekor aku tengok berbaris mcm beli tiket wayang semata2 nk perjudikan nasib dgn nombor.
Depa kata bukan aku kata klik nuffnang dapat duit dan aku pun baca la mmg klik dapat duit tapi kalau aku klik iklan tu banyak kali adakah benar aku dapat duit banyak secara terkumpul?
Depa kata la bukan aku kata skrg duk tumpu iklan nuffnang aje dan siap promote suruh klik lagi, aku pun duk ajak kawan ramai2 klik nuffnang aku.Tapi aku tak paksa dan tiada unsur menghasut.
Hidup ini kena bijak sebb tiada siapa yang dapat mengubah diri kita, betul tak?Apa yang pasti kalau korang rajin kunjung kt blog aku silalah klik nuffnang dan ingatlah itu bukan target aku untuk menceriakan blog yang tak seberapa ini.

10 comments:

beautiful_rose berkata...

ermm tah lah...aku x berminat pon pasl nuffnang nieh.aku wt blog sbb aku mmg suke menulis dn just nak berkongsi cerite dn pendpt. =) pape pon terpulg lah.kalo nak klik nuffnang bia ikhlas bkn sbb nak dptkn blasan y sme dr org y kte klik tuh...... =)

::alwaniamalini:: berkata...

aku pon baru start guna nuffnang..kita sama2 supportla kan..aku klik ko..ko klik aku..klu x, buat ape ltak ads nuff ni..and betul kata beautiful rose, klik tu biar ikhlas :)

'AQILAH berkata...

baru buat nuff..masih blur2 macam mane nak gune..:)

Nini berkata...

erm..aku tak suke taruk2 iklan..

:) sbb blog aku dicipta solely kerana aku nak menulis. bukan nak cari duit thru my blog..

dan ade jugak pendapat ckp, kalau reg nuffnang neh, snang kne hack..

tah..tak sure plak..

suezensuzanna berkata...

erm.....nuffnang..~_~

azman shah berkata...

rose:umpama menyelam sambil minum air

azman shah berkata...

alwani:peace to u ...i follow

azman shah berkata...

aqilah:mudah je tapi tak semudah dgn blog yg kita da

azman shah berkata...

nini:xtau pulak aku

azman shah berkata...

sue:still maintain