05 November 2009

Alahai gadis melayu...mengasyikkan

Sekarang mungkin tgh hot finalis pencarian Gadis Melayu.Gadis Melayu yang mcmana di cari .Serba serbi memikat hati atau sekadar memikat juri awam sahaja.Sebelum pencarian heboh konon salah seorang daripada sudah memenuhi idaman gadis melayu.


Alkisahnya dah digembar gemburkan sebelum ini.Namun mereka membuktikan bahawa sudah melakukan kesilapan sebelum ini.



Namun apakan daya gambar ini yg menjadi tatapan buat mereka yang di luar sana.Lupakan kisah yang lalu yang penting anda tonjolkan kebolehan anda dan layakkan diri anda ke martabat gadis melayu yang di sanjung tinggi.

Nak tgk lagi aksi mereka , kamu layari web di bawah bg mereka yang kehausan dan sanggap yang teramat sgt.Layannnn....

6 comments:

sHEmA_sHImoT:D berkata...

sape pompan tu awk?finalis gadis melayu ke?

Nini berkata...

hahahaha!!

nasib baik aku ni jenis curious..

btw..ade detail pasal blogger's gath 2009 kat my blog..

come n view about it eaa..??

join skali..

GiGGLe GaL berkata...

itulah perintis bagi perosak nama gadis melayu..

jai@jezz berkata...

errmmm.... no komen.. ahakz..=p

azman shah berkata...

tq your supoter....

bina badan berkata...

dapatkan panduan untuk bina badan berotot agar anda tough dan dikagumi...