10 Oktober 2009

Aku ditipu sehebat yang mungkin

Aku kenal budak nie dalam ruangan sembang, al maklumlah sunyi rsnye bosan rsnye pekena la dgn ruangan kenalan nie.
Ada sorg budak Ipoh konon baik hati nk jumpa aku,dia pun mengaku dah tunang tp berhajat nk jumpa aku.
Sekadar nk jump sahaja bukan ada niat lain pun.Aku pun bergerak dari Penang jam 8 mlm jangka leh sampai kul 9.30 mlm.Sampai sahaja aku cll dia.Dia off hp, alamak aku dh jangka mmg aku terkena kali ini. Banyak kali aku call tp dia offkan hp.Aku dh xtahan lagi nie dan sampai kul 11 aku duk pacak depan Jaya Jusco.Alamak terkena aku kali ini.
Aku pun pulang hampa duit tol duit minyak xkira lagi tu.Kemudian aku try la call dia pun jawab dia kata dia kuar dgn tunang malam tadi.Adoi makcik aku dah kata ko free x ko jwb free, tunang ko marah x, dia jawab x tunang dia xtau.Ko berani sumpah , berani sumpah la aku xmain2 bukan aku nk pangil tunang aku pulak.
Mmg sakit hati la, tapi aku pun benggong gak la mudah sgt pecaya pada wanita cm 2.
Hikmahnya jgn mudah pecaya dgn org yang kamu tidak kenali.Hikmahnya jangan berdendam sesama sendiri.

11 comments:

T.u.Y.a berkata...

aiyarkkk!!!
susah nak percaya kalau kita kenal sumeone di alam maya ni kalau x iye2..

nasib bek x kena tipu teruk lagi..duit ke ape ke..kalau x naya..
jadikan pengajaran ek..

Ivy Metaga berkata...

hurmm..sebab tu sebelum jumpa org dari alam maya ni kena hati2, kalo kenal lama maybe ok lah kan..
hati2 k lain kali..

sI tEDI berkata...

aduhai.. perempuan apakan itu?

Idalara berkata...

ish..nape mudah percaya kt org yg baru kita kenali.
lain kali kenali hati budinya sblm kita buat apa2 keputusan.
ok gak lah tk kena tipu wang ringgit...

jai@jezz berkata...

kau ni percaya sgt ngan pompuan camtu.. pompuan camtu x leh buat bini... tipu tunang dia plak tu.. ishk..~

azman shah berkata...

sy pnh gak kena tipu ngan duit

azman shah berkata...

ivy:aku pasti cuba xbuat lg heheh

azman shah berkata...

si tedi:kucing baru namp hehe

azman shah berkata...

idalara:pnh jgk kena tipu wang ringgit tp xbyk la skrg baru nk belajar untuk serik . adoi

azman shah berkata...

jai:mmg pun kawan pun xleh jgk ...

GiGGLe GaL berkata...

hmm.. ko ni..senang2 je nak caya.. hati2 ler lengkali..geram lak aku kat pompuan tu.. xpe.. nnt tuhan balas apa dia wat kat orang..sabar la azman..hati2 ye..