15 Ogos 2009

Sama tinggi belum tentu dia suka dekat aku

Aku minat kt sorg pompuan nie , dia tinggi sama la dgn aku
tapi hanya nk kawan je xnk lebih dari itu
kecuali dia meronta2 nk lebih
ehh xjugak aku xnk lebih2 la

Tapi aku pemalu dan aku suka simpan kuku
Aku dh dapat no fon dia tapi xreti
nak mengayat
Aku pun sms dan dia xlayan sgt dgn gua beb

Berdasarkan pengalaman org yg xambil pusing
dgn kita tandanya dia mmg dah ada balak
Aku xkisah sgt la sbb aku mmg lelaki yg suka berkawan

Cuma kesimpulan di sini
org yg nk aku kawan
dia kurang berminat
tapi org aku mmg xjangka nk kawan
mmg dia ofer nk kawan dgn aku

Lagi satu
perempuan xcun anggap aku
handsome
tapi perempuan cun angap aku
biase jerla...

6 comments:

jai.jezz ^.~ berkata...

perempuan tak cun angap kau encem.. hehehehehe..~ no idea la kalau dia kata cam tu.. nmpk sangat dia nak ngorat kau..

HonEyBuNNy berkata...

hurm.......jgn la ckp cm tu....kwn la dlu dgn gurl kamoo minat tu..i mean msg2 la n ayat2 dia ckit...uhuuhu...org perempuan ne mg la..jual mhl ckit tau...hahhaha

Ivy Metaga berkata...

hurmm..soal hati dan perasaan ni susah lah nak di ungkapkan...

kalo hati dah suka, cuba usahakan, kalo takda hasil, berundur sahaja, at least dah mencuba kan

belum cuba belum tau...

all the best to u =)

azman shah berkata...

jai , mmg dia nk mengatal pun

azman shah berkata...

honey, aku hilang mood la awak
ngorat awak leh ker hehe

azman shah berkata...

ivy, confirm i giv up hehe