17 Ogos 2009

Terima kasih RTM, i lap u

Korang minat ke rtm, 2 channel jer nak banding dgn channel yang lain,
tapi aku respect jugak rtm sebb apa silalah baca apa sebabnya.

Aku dok melayari internet mencari bahan download lagu patriotik.
Puas la aku mencari rs tekanan yang amat sangat.
Hampir kecewa dibuatnya.
Aku buka laman web mcm2 karenah dan ada jugak not found.

Akhirnya aku jumpa laman web yg agak terbelakang alamatnya.
Tapi mudahnya aku download siap dlm bentuk zip lagi.
Akhirnya aku berjaya download lagu muhibbah
dengan rs yg cukup teruja.

Laman web tersebut ialah rtm.
Dulu aku mmg kurang minat dgn logonya
tapi kini aku blh terima sekurang2nya
ada jasa pada aku.

Aku harap rtm terus maju
dalam keadaan mereka
yang serba tidak tau
dan hampir keliru.

10 comments:

GiGGLe GaL berkata...

aku no komen la rtm ni..rancangannya adakala dah basi..personalitinya tak dikenali kerana penampilan yg agak poyo dan ol fashion..

mungkin rtm perlukan perubahan.

kadang aku layankan jugak klu da tak de pilihan..

suezensuzanna berkata...

hurm....terus maju rtm....color scheme dia je yg x menarik..huhuhuh

'AQILAH berkata...

aku pun jarang tengok rtm...tapi dengan rtm, muke ku masuk berite walaupun 2 minit.

Ivy Metaga berkata...

hurmmm...ada juga rancangan RTM yang ok..suka cerita drama hong kong tiap2 jam 6 petang tu, semua best2..

cuma RTM kena lakukan bnyk perubahan sikit supaya lebih nampak meriah..=)

jai.jezz ^.~ berkata...

aku suka RTM sebab kalau nak buka pose aku mesti ikut azan kat RTM.. macam hanis zalikha gak..

azman shah berkata...

giggle, aku kesian rmi yg old timer

azman shah berkata...

sue, erm hrp begitulah

azman shah berkata...

aqilah, erm nice tu...

azman shah berkata...

ivy, aku tgk klu ada game jer

azman shah berkata...

jai, ada jugak manfaatnyer