20 Ogos 2009

Nak aku tolong bagi signal ke?

Aku naik motor follow kereta depan agak rapat, dia nk cepat aku pun nk cepat.
Tapi aku masih berhati2 sbb itu mmg kawasan parking, dan tiba2 dia berhenti secara tiba2 nak parking, dgn signal yg xbagi hampir aku berlanggar dgn kereta tersebut.

Panasnya hati mmat nie buat muka xbrsalah walau sedikit pun, nk senyum jangan haraplah.
Tapi minta maaflah cakap tlglah belajar bagi signal bukan susah pun nk bg signal, kecuali kalu signal kamu dah rosak.

Harap simpan je muka samseng kamu sbb mmg kamu bersalah konon kamu nk aku langgar lari ke, baru padan muka kamu.

4 comments:

:"♥maRjiNah:"♥ berkata...

uishh sbar2...mmg sllu gak kn mcm tu...dok follow jer keta ni..tba2 belok tnpa mmberi signal mmg hangin la terkejut terpks brek mengejut la kn aduyaii .... yang pnting hati2 oki...

suezensuzanna berkata...

uhuh......ko tendang je kete dia..ahaks...ehh...aku akan slalu bg signal...ermm

jai.jezz ^.~ berkata...

kalau aku jd kau mau aku tempeleng kepala org tu.. huh nasib nak pose.. :P

azman shah berkata...

marjinah, ok ok
sue, nanti kaki aku sakit
jai,xkuasa aku heheh