14 Disember 2010

Rindu pada blog

Lama x menjenguk blog nie tapi bila buka sekali sekala rs cm dah lupa jer nk setting blog.Banyak benda yang dah baru senang cakap mcm2 ada.Mungkin blog x sehebat twitter or facebook tapi kat sini leh taip panjang2.Akhir kata nak join peraduan lah...

3 comments:

beautiful_rose berkata...

wah....mmg lama gila ko tak update blog kan.kalo dulu selalu jugak skang jarang aku tgk ko update.







hehehhe ko nak join contest aku ker? aku nampak ada banner kat sidebar.aku tunggu okeh! =)

azman berkata...

aku dah letak banner dah...kadang2 aku ada jer lawak spontan tapi nk refresh balik mmg susah...apa kata ko bagi jer aku rm100 hahaha

beautiful_rose berkata...

ciss...itu tidak adil namanya..ko kena wat entry cerpen ler..huhuuh baru adil lg saksama =p