31 Disember 2010

Pening nak edit

Inilah hobi aku sanggup habiskan masa berjam2 untuk edit blog apatah lagi kalau nk tukar ke theme yang baru.Memang sangat melecehkan sebab banyak benda nak kena edit.Tapi hasilnya tidaklah sebeberapa.Cuma kepuasan dalam mencari theme yang baru.Bagi mereka yang suka hobi ini fikirlah semula kerana ia amat menyusahkan kecuali anda banyak free waktu ini.

1 comments:

beautiful_rose berkata...

betul tu...sama macam aku jugak.suka edit blog tukar headar,backgrond,layout.semua benda nak kena tukar kat blog nieh.bukan sejam dua tapi berjam2 nak pastikan betul2 puas hati dgn hasilnya...