23 Oktober 2009

Siapa nak temankan aku

Aku tgh boring la , bila cuti jer boring xtau nk buat pe, smlm dh letih basuh kain cadang ari ini nak enjoy la sikit tp xda kawan nk ajak kuar la.
Sape sudi temankan aku skrg, serius cakap aku mmg xda teman istimewa kalu ada ada pun dia dah lari aku mmg nk cari kawan skrg.

4 comments:

liny honey berkata...

bosan..
ai jugek bosan mlyan cuti.
dun like cuti lama2 gni.
notin 2 do..damn. =(

jai@jezz berkata...

haha... aku x der masa.. lain hari lerr.. =P

sHEmA_sHImoT:D berkata...

same like me.but rasenye bila sorg ni la kena gunakan masa dengan sebaik baiknya.nnt bila dh berdua pening pulak fikir xde mase untuk diri sndiri..;)sy pun benci cuti dua hari..;)

azman shah berkata...

liny;jom kuar dgn aku hehe
jai;ok jai
shema;mendalam tu...