12 September 2009

Bini orang sudah maafkan aku

Kalu korang mengikuti siri penyiasatan dalam blog nie (cewah) , aku ada story ttg bini orang, kononnya aku duk main dgn bini orang, dan akhirnya bini orang datang jumpa aku memohon maaf di atas kelakuan suaminya.
Katanya dia dah selesaikan masalah ini secara peribadi dgn suaminya.Lega rsnya sbb aku mmg xsalah papepun dan yg sakit hatinya duk mengumpat ctr pasal aku main bini orang.
Tapi hakikatnya aku mmg xmampu nk sumbat mulut org yg mengata aku tu dgn cabai sbb xda jln lain kecuali aku hanya mampu diamkan diri sahaja.
Apapun aku dh rs lega skrg sekurang2nya aku tidak lagi diburu oleh suaminya lagi, aku bukan penakut cuma aku xnk kerohkan keadaan yang sedia.Lagipun bulan puasa nie aku xsuka marah2.
Jadi aku nk tutup kes ni dan walau bagaimanapun aku xkan sms bini org walau apa cara sekalipun, kalu ko nk jumpa aku pun sila jumpa face to faca di hadapan khalayak ramai yg pasti tidak menumbulkan syak.Nanti bilik aku pulak di gelar pusat maksiat sendirian berhad.

2 comments:

suezensuzanna berkata...

uhuhh.....susah nk tutup mulut org nih...takpe..Allah maha mengetahui

azman shah berkata...

sue: :)