05 Julai 2009

Mamat motor yang bikin aku panas

Geram sungguh mamat motor keluar dari simpang xtgk kiri dan kanan mmg hampir aku melanggarnya, rs nak kuar kereta aku nk sound dia sekuat yg mungkin.

Aku dah la jalan aku yg dia kuar simpang xreti bahasa untuk berhenti , yg bikin aku panas dia blh naik angin dgn aku dgn mulut nya terkumat kamit mcm nak maki aku.

Sakit hati btl dah lalu aku tgk dia masih memandangkan aku dari jauh.Panas sungguh rsnya hati, aku mengaku aku memg tdk bersalah dan aku akur aku wajar langgar dia lebih baik dari aku tidak melanggar dia.

Tapi aku cuma menjaga hati org yg ada di dalam kereta aku dan kalau diikutkan hati mmg bertumbuk pun aku sanggup.

Kisah di jalan raya nie dh byk kerenah aku alami.Aku xfhm sampai skrg aku di peringkat yg masih ada kesabarn di jalan raya.
Aku harap sgt budaya masyarakat kita masih ada tolenrasi dan kalau buat silap mengaku ajelah tunjukkan kita masyarakat yg prihatin.

14 comments:

Ivy Metaga berkata...

sebab tu lah sy ni nama je ada lesen keta, tapi tak berani bawa keta hahahaha...
takut...tu lah dapat lesen kopiko ni hahahha

kenet! berkata...

huhu..
dasyat.. mesti yangg dalam keta tu awek kamu an..
sabar itu separuh drpd iman..

GiGGLe GaL berkata...

lainkali, kamu sound je org sebegitu. dan kalau dia berkasar, amek saja plate number dan report pada polis. mana taw, ntah2 beliaw tu samseng jalanan kan..

vidadarisakura berkata...

ceh.sabarla sangat.
lalalla

suezensuzanna berkata...

owh...aku sungguh kurg sabar....!!!

Bean Jinai berkata...

betol2

azman shah berkata...

ivy:kena la bwk mana tau kot ada emergency

azman shah berkata...

kenet:
awek hehe
yup separuh lg kemarahan

azman shah berkata...

giggle:aku setuju sgt dgn kamu

azman shah berkata...

sue:dia yg xpuas pulak heheh

azman shah berkata...

vida:hehe

azman shah berkata...

bean:tq your supot

Miss N. berkata...

x pernah bwk keter.. x taw pe kerenah2 dorang2 ni ;D

teruskan bersabar :)

azman shah berkata...

miss:ok tq visit