05 Julai 2009

Karaoke yang menghiburkan

Smlm pegi karaoke, first time rs agak pelik dan gementar pada peringkat awal tapi cool dan menyeronokan.
Test suara sedap ada tidak menjadi atau tidak bergantung kepada jenis lagu.Tapi biasanya muzik karaoke lebih sinonim kepada lagu2 lama dan amat jarang ada vcd lagu baru.
Dengan econ yang menyejukkan dan minuman yang menghalalkan dengan penuh perasaan mendendangkan lagu2 yang menjadi pilihan hati.
Aku cenderung membawa lagu2 yang agak mirip dgn lagu 2 yg aku minati.Korang mesti dah kerap pergi kan, tapi aku yg baru kali pertama sekali sekala melepaskan tekanan memadai untuk mengulanginya dalam sebulan sekali.Ikut budjet sebb nak berkaraoke sekarang agak mahal disebabkan tmpt agak eksklusif.

3 comments:

ijad berkata...

karaoke lagu iklim ke...

imanshah berkata...

mai ipoh murah sket..haha

sHEmA_sHImoT:D berkata...

xsuke koroke..
1st keadaan yg amat cozy plus kalao de yg merokok dlm bilik tu..
made me suck..
cm rase dlm club plak..