25 Mei 2009

Komen tidak disahkan oleh Tuan Punya Blog

Aku bengang pun ada tapi tahap kesabaran aku masih ada.Aku bukannya ramai pelawat pun dan aku sekali sekala suka memberi komen di blog yang lain.

Dulu aku xpercaya komen aku tidak disahkan oleh tuan punya blog, tapi bila aku amati aku tengok mmg tidak disahkan oleh tuan punya blog.

Aku malas nak bgtau blog yang mana tapi aku sedar lah diri bahawa blog aku tidak sehebat dia pun.

Aku faham blog dia ramai pengunjung jadi setakat kutu rayau cam aku nak komen baik xpayah nak disahkan.Hakikatnya aku tak mengutuk pun cuma aku bertanya kamu dari Korea ke.

Aku pasti banyak lagi komen aku di blog oleh blogger yang lain.Tgk blog aku sendiri tiada had tiada batasan.Tetapi sekurang2nya kamu menyedarkan aku bahawa apa yang kita jangkakan tak sepertinya berlaku jua akhirnya.

Aku tidak anti kamu wahai ********, blog kamu masih dalam list aku.

10 comments:

handhalah ibnu kamil berkata...

hehehe,

jgan sedih2 bro.

walau aku tak kenai ko.
tapi aku drop komen sini ya.

chill up.

blog kamu jga menarik!

GiGGLe GaL berkata...

hah? ala.. dulik jak.. dunia blogging ni luas.. dia tak sah kan komen kamu..kamu lompat jak ke blog lain.. hihihi..

ye..aku sangat sayang kucing!

nadd berkata...

lakk..
de gak ke cmtu?
hurm..
blog kene mesra pengunjung..
law x, baek wt pvate bolg je an..
:)

Ivy Metaga berkata...

hmmm..nak buat macam mana, sabar je yer, aaaaa...kalo org tu tak layan, jom kita layan blog lain hehehehe...

azman shah berkata...

ok ibnu

azman shah berkata...

giggle: oh course

azman shah berkata...

nadd: aah

azman shah berkata...

ivg: blog mana 2 hehe

suezensuzanna berkata...

aiksssss

aimanhaQimy berkata...

ermmm abgAzman x yah ssh hati yerk... nti koMen byk2 kat blog aiman yerk... Komen nie sbnrnyer byk manfaat nye ia leh mbantu kite tuk lbih HEBAT di masa hdpan kan.. ... abgAzman salam kenal2 k... nti singgah lg yek blog aiman yg entah aper2 tue yek.. abg nyer BLOG sape kata xHEBAT? bg tau aiman ... biar aiman lekeh dia... heheheh :) senyum yerk ...