24 April 2009

Pengesahan kata

Aku xsuka Word Verification, sbb mula2 nk komen kemudian dia mintak Word Verification, letih pulak nak taip.itu sbb aku tgk ramai blog suka bhs sms sebab depa xsuka nak taip secara formal dan panjang lebar, kemudian ada word pulak lagi la rasa nak menyampah.Tapi ikt suka korang la sebab blog tu korang yg create sendiri.Aku cuma komen jer.

7 comments:

Wana berkata...

aku pown x suka weyh.. nyusahkan tapi aku tau blog aku pun ada mende2 nie. ihik.

AKu lagi meluat dengan yahoo.. Sign in n then keluar la menatang tu. padahal aku dah type betol2 tapi still dia soh buat lain banyak kali.

Aku tak tau apa motif dia. Yang pasti menyusahkan.

Aku pernah nak buat n3 macam ni tp sebab ko dah buat, aku x yahla buat. ihik

Shitsurei shimashita berkata...

oh yang tu ker? tak taulah tu susahkan org tp tentu da sebabnya kan buat gitu.

sickchild berkata...

haha ni nak elak spam cam kat myspace tu.
hikhik.
tapi takde mender ni pun ok gak.
aku tak ske sebenarnye.
hahaha.
menyemak je kan.
sempoi je blog ko btul2 cam diary =)

a m berkata...

wana : mmg leceh la nk taip word lg

a m berkata...

Shitsurei shimashita: nama cm jepun lak, hehehe, ada sbb depa wat cm2

a m berkata...

sickchild:mmg menyemak tp kalau korang nk letak apa salahnya.yeke blog aku cm diary entahla aku cuma nk luahkan jer kt blog ni apa yg xpuas ht

vidadarisakura berkata...

aku rasa aku ada komen sini?
ko delete ek?
haha


rilek2 suda.