16 Jun 2011

RM20 dapat RM20,000?

Buka email berlambak2 dapat spam, mcm2 iklan ada, ada yg minta derma ada yang nk bg duit secara percuma dengan syarat bg no akaun.Hakikatnya dalam dunia nie mana ada yang free semua berbayar, ini pulak nk bagi duit free cm 2 jer.Itu satu kes , kes yang lain sudah mestilah pasal bisness, mcm2 bisness ada dan yg paling hebat bayar rm20 dapat rm20, 000.Mcm2 sumber bisness nie sampai xlarat nk layan dan mmg dah xamik pusing dah.Dalam akhbar utama pun ada bgtau masuk je bisness just bayar rm90 lebih tu blh dapat rm30 ribu dgn syarat mmg ada usaha.Setakat ni sy punya rezeki xsampaila ke situ.Bukan xnk cuba tapi hati belum terbuka dan kadang2 logik akalnya mungkin belum mampu diterima setakat ini. Wassallam...

0 comments: