23 Disember 2009

Seksinya iklan beras

Alahai nipisnya pakaian apabila melihat iklan beras.Aku tak nak la sebut nama iklan tersebut nanti aku kena ban.Cuma aku heran wanita jadi sasaran untuk tarikan pelanggan. Kononnya apabila makan nasi daripada beras tersebut boleh cantik macam body dia kot. Apa sahaja untuk tarikan tetapi alangkah manis jika menutup aurat.
Lu fikirlah sendiri.

9 comments:

GiGGLe GaL berkata...

ala.. skarang ni memang.. iklan berunsur seksi, seks, lucah..sme tu dah jadik open on air. aku meluat..baik ko sebut saja nama iklan tu..tengok mcm p1wimax tu... kan da ubah sket.. klu tak..buat malu saja.. pengantin pun boleh tanya laki dia dah potong ke belum.. huh.. memalukan.

helena's berkata...

tu sume strategi pemasaran..untuk naikkan rating n promosi sesuatu produk,,tp rasanye ikut kesesuaian lah kan..dunia dunia..

::alwaniamalini:: berkata...

wanita memang selalu dieksploitasi...

sI tEDI berkata...

iklan beras cap apa ek?

'AQILAH berkata...

huhu kering idea nak promote barang macam mane agaknyer

azman shah berkata...

giggle:cr nk tarik pelanggan
helena:btl tu helena

azman shah berkata...

alwani:kecian

azman shah berkata...

tedi:carilah kerap sgt iklan tu kuar

azman shah berkata...

aqilah:agaknya nyer la