30 Oktober 2009

Adik pergi ke Sarawak

Adik dapat bekerja di Sarawak selama 2 or 3 hari.
Seronoknya aku cuma tumpang gembira.
Orang Sarawak bagitau kat aku apa makanan menarik di sana supaya senang aku nak suruh adik aku belikan.
Seumur hidup aku tak pernah naik kapal terbang.
Aku dengar pengalaman orang sahaja.
Bukan setakat naiki kapal terbang naik keretapi laju pun belum lagi.
Kalaulah aku di Kuala Lumpur aku pasti digelar anak kampung yang original.

3 comments:

sI tEDI berkata...

aku lom jejak sarawak :(

♥ SUTERA KASIH ♥ berkata...

pesan beli mee kolok..nyum3

GiGGLe GaL berkata...

aku da penah gi sarawak. tapi tak ingat apa aku makan. yg aku ingat tempat sarawak culture village tu je. best. itu pon tahun 1993..the very the long time ago..ekeke..

ala.. ko jgn la nak rasa segan. ko hengat ketapi laju kat sini laju bebenor ke? siput khinzir lagi laju tau.. hishh.. lupakan je..k.