30 Jun 2009

Dihalau dengan cara 'terhormat'

Dulu aku kelakar tgk ada ruang untuk bergaduh sesama sendiri dlm blog, aku heran mcmana blh terasa begitu sekali.
Kini aku mengalaminya,aku dihalau olh blogger wanita yang mengakui dirinya agak kecewa kritikan aku.Aku dengan selamba mengatakan blognya lembab terhegeh2.Mmg diakui bila nk bukak blog dia warna hitam dgn loadingnya yang agk lama.
Tapi klu dia fire aku blog aku ikut suka aku la, hahaha aku gagal jgk menepisnya.Tapi alangkah malangnya kerana blog aku lebih relaks dan selamba.
Kemudian aku komen dia badan dia berisi (gemuk air kot) dan bermulalah dia entry post yang cukup menawan org lain memberi komen padanya.
Namun skrg aku dihalau dengan cara terhormat.Aku menuruti kehendaknya demi kebaikan bersama.Namun kalu kamu bc blog aku ramai yg kritik aku secara terbuka.Tapi aku tau jawapan kamu sekiranya aku menanyakan soalan yg lebih tajam untuk kamu.
My sweet escape aku delete my link list now.

5 comments:

su berkata...

hehehe...

azman shah berkata...

su:heheh juga

vidadarisakura berkata...

cara ko komen tu kali.
bukan suma org ble terima.
aku pun ko komen selalu dulukan?
x suka cara aku tulis entry yg banyak space.

azman shah berkata...

vida:ye aku dulu mmg kutuk ko pun...
tapi angap je aku dah insaf hehe

vidadarisakura berkata...

cis.kutuk berniat rupanya.haha