12 Mei 2009

Tak boleh komen

Patutla la xleh komen ada something wrong kat setting, aku harap korang dah boleh komen kot, aku heran blog aku xda sape nak komen hampeh btl,aku pun xreti2 nak p jenguk kat komen.Kalu korang xbgtau sampai bila pun xda sape nak komen.hehehe

Tapi blog aku xda la sensasi sgt pun just berkisar tentang kehidupan.Selamat memberi komen.

7 comments:

nuyuljana berkata...

first komen!

hee~

azman shah,25. berkata...

tq

suezensuzanna berkata...

testing testing:P

azman shah,25. berkata...

sue:peace no war

bdak ijau berkata...

dh lme nk ckap ngn u..xleh nk komen.dri taon lepas agi dh..tp MALUUU...hahaha,cess.nmpk sgt mnipu..huhu

azman shah,25. berkata...

budak ijau:mengada2 heheh tp aku suka

a.b geldofg berkata...

itulah ni aku bru boleh buat komen...tu hari aku igt prgram aku yg kena vrus

cet!