19 Mei 2009

Buat blog

Ada kursus buat blog.Aku kelakar tgk pekerja mcm teruja sangat buat blog.Semua pekerja semangat buat blog dan yg menarik perhatian daftar email pun xtau.Aku yg pura2 xtau ajarlah mereka yg perlu aku ajarkan.Senyum aku melihat pekerja bersungguh 2 dgn blog yg mereka hasilkan.Seolah2 mereka ingin menunjukkan bahawa mereka sudah power dgn blog.Inilah penangan blog.Aku pura2 tidak tahu seolah2 blog adalah asing bagi aku.

7 comments:

su berkata...

kat skolah mane tuh? hehehe!

suezensuzanna berkata...

haiyak...siapakah pekeje itu..isk isk

helena's berkata...

hehe..takpe..pura2 tak pandai takpe..hehe

a.b geldofg berkata...

aku nak kasi tau kt dia org yg ko ada blog

azman shah berkata...

su: dkt ipoh
sue:hehe wa xtau la knp la teruja sgt depa
helena:gua sokong sama lu
ab:erm kasi la tau hehehe

GiGGLe GaL berkata...

oww..purak2 yak.. tabaek taw..

azman shah berkata...

hehehe, pura2 xtau lebih baik tau