03 Mei 2009

Blog 4

Korang mesti kecoh knp la aku pening dgn blog tapi yeke aku rs ada 2 org je sudi komen.Apapun aku komen la knp la aku pening.Sbnrnya keja copy nie memg sdp tp ada byk masalah yg timbul.Antaranya:
  1. Date pada template undefined.Maksudnya kamu kena carilah css untuk dapatkan date dia yg dia tulis undefined.Nak cari bukan sng sbb xml panjang berjela.So cepat la fedupnya.Template lawa tapi kena keja keras la pulak.
  2. Header kekal dgn yg ada.Boleh cari tapi pasti migrain nak mencarinya.Cth diggtheme.Mmg namp cantik tapi header dia amat sukar nak buang atau nak cari.Jadi klu kamu ska header digg tu guna jelah.
  3. Edit font dan colour mmg clear.Maksudnya mmg xleh nak edit la cik abang oi.Jadi mmg blog aku skrg la edit mmg xleh.
Byk bnda lagi korang kena edit.Tapi yg dah master kacang jela nak buat.Tp kadang2 aku tgk blog korang xfikir pun pasal template sebb kalau korang nak edit blk bukan senang.Ikut suka korang la.Aku nie hampir gile dibuatnya dgn template....Korang ada ilmu berkongsi lah dgn aku.

2 comments:

♥miss zaza♥ berkata...

relaks la en am
mula2 membelog mmg cmni
xde org nak komen
hahaha
tp lama2 membelog, u akan byk belajar
dun worry, be happy ;)

azman shah berkata...

tq luahan u hny ko je shbt aku stkt nie hehehe